Wat is InterMotus

InterMotus is een organisatie die gericht is op ontwikkeling en duurzaamheid, gefundeerd op een jarenlange ervaring in het vakgebied van wet- en regelgeving.

InterMotus ondersteunt bedrijven en overheden bij ontwikkelingen op het gebied van de fysieke leefomgeving door middel van slimme oplossingen, implementatieplannen, opleidingen en ook uitvoering van “reguliere” werkzaamheden. Hierbij heeft InterMotus oog voor de bestaande instrumenten en probeert zij daar waar mogelijk deze instrumenten op de meest efficiĆ«nte wijze in te zetten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Want alleen door oog te hebben voor het bestaande en slechts dan iets te creƫren als het nodig is, wordt optimaal gebruik gemaakt van mensen en middelen. Duurzaamheid ziet in de visie van InterMotus ook niet enkel op het milieu, maar ook op de inzet van mensen en bestaande middelen. Wet- en regelgeving kunnen wijzigen, maar dat hoeft niet per se te betekenen dat bestaande processen en producten niet meer bruikbaar zijn. Het op een andere wijze inzetten van processen en producten, kan vaak al tot het gewenste resultaat leiden.